Tænd ovnen i god tid på 200 grader varmluft.
Del fisken i kuvertstykker, gnid den med lidt olie, salt og friskkværnet peber, og bag den i ovnen i ca. 15 min.
Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge. Kog herefter pastaen i ca. 11 min., til den er al dente.
Del kålen i store både med stok på hvert stykke. Steg dem hårdt på en meget varm pande i en smule olie, så de tager godt med farve, men stadig er sprøde. Krydr med lidt salt.
Pluk persille ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.
Dræn vandet fra pastaen, når den er al dente. Vend pasta, persillestilke og bechamelsovs sammen i gryden over svag blus, så sovsen bliver varmet igennem.
Anret den cremede pasta i en dyb tallerken med fisken ovenpå og kålen på siden.
Slut af med at drysse persilleblade over, og riv citronen fint over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()