0
Bagt mørksej med stegt blomkål, nam pla og forårsløg

Bagt mørksej med stegt blomkål, nam pla og forårsløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Fisk, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisningen på pakken.

mørksejfilet uden skind
3 min.
Fisk

Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt. Læg dem i et smurt, ildfast fad.

Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min. Sæt fadet i ovnen, så det passer med, at fisken er færdig til servering.

korianderæblerforårsløglimefishsauceblomkål
10 min.
Blomkål

Snit forårsløgene i tynde skiver.

Skær blomkålen ud i mindre buketter, og steg dem hårdt og kort på en pande ved høj varme i en smule olie. Steg i 2-3 min. afhængig af størrelsen på buketterne. Tilsæt den hvide del af forårsløgene til panden, og lad dem stege med kort.

Skær æblet ud i tern.

Bland lige dele fishsauce, limesaft og lidt sukker i en skål. Vend blomkål, den grønne del af forårsløgene og æbler godt rundt i marinaden.

Hak korianderen groft, både blade og stilke.

30 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken med den bagte fisk og grøntsager ved. Slut af med at drysse koriander over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?