Start med at sætte risene over at koge efter anvisningen på pakken.
Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt. Læg dem i et smurt, ildfast fad.
Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min. Sæt fadet i ovnen, så det passer med, at fisken er færdig til servering.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Skær blomkålen ud i mindre buketter, og steg dem hårdt og kort på en pande ved høj varme i en smule olie. Steg i 2-3 min. afhængig af størrelsen på buketterne. Tilsæt den hvide del af forårsløgene til panden, og lad dem stege med kort.
Skær æblet ud i tern.
Bland lige dele fishsauce, limesaft og lidt sukker i en skål. Vend blomkål, den grønne del af forårsløgene og æbler godt rundt i marinaden.
Hak korianderen groft, både blade og stilke.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken med den bagte fisk og grøntsager ved. Slut af med at drysse koriander over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()