Sursød dressing:
2 tsk. lys vineddike
1 spsk. limesaft
flydende sødemiddel
Urteris:
100 g gulerødder i stave
200 g broccoli i små buketter
1/4 tsk. udkernet chili i strimler
1 tsk. hakket koriander
1 tsk. hakkede mynteblade
75 g kogte ris
Fisk: Læg fisken i et ovnfast fad, pres lidt limesaft over og drys salt og peber ovenpå. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og bag fisken i ca. 20 minutter til den er mør.
Dressing: Pisk vineddike og limesaft sammen og smag dressingen til med sødemiddel. Lad dressingen trække lidt.
Urteris: Blanchér gulerødderne og broccolien i kogende vand. Hæld grøntsagerne i en sigte og skyl dem med koldt vand. Bland herefter chili, koriander og mynteblade sammen med gulerødder, broccoli og ris og hæld den sursøde dressing over.
Server retten på en tallerken sammen med den varme fisk.
Kundekommentarer ()