0

Bagt mørksej med urteris

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Sursød dressing:

2 tsk. lys vineddike

1 spsk. limesaft

flydende sødemiddel

Urteris:

100 g gulerødder i stave

200 g broccoli i små buketter

1/4 tsk. udkernet chili i strimler

1 tsk. hakket koriander

1 tsk. hakkede mynteblade

75 g kogte ris

Fisk: Læg fisken i et ovnfast fad, pres lidt limesaft over og drys salt og peber ovenpå. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og bag fisken i ca. 20 minutter til den er mør.

Dressing: Pisk vineddike og limesaft sammen og smag dressingen til med sødemiddel. Lad dressingen trække lidt.

Urteris: Blanchér gulerødderne og broccolien i kogende vand. Hæld grøntsagerne i en sigte og skyl dem med koldt vand. Bland herefter chili, koriander og mynteblade sammen med gulerødder, broccoli og ris og hæld den sursøde dressing over.

Server retten på en tallerken sammen med den varme fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?