0
Bagt skrubbe i indisk karry med bønner og blomkål

Bagt skrubbe i indisk karry med bønner og blomkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
skrubbefilet
1 min.
Fisk

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Gnid fisken med lidt olivenolie og lidt salt, rul den fra hale til hoved, og læg den i et ildfast fad.

Bag fisken i ovnen i 10-15 min.

indisk rød karry sovshvide bønner
5 min.
Curry

Kom drænede bønner og sovs op i en lille gryde, og lun det hele godt igennem.

forårsløglimekorianderblomkål
10 min.
Blomkål

Fjern stokken fra blomkålen, og skær blomkålshovedet i små buketter. Varm en stor pande godt op, og lynsteg blomkålsbuketterne i 2-3 min., til de tager godt med farve, men stadig har bid.

Snit forårsløgene i tynde skiver.

Hak korianderen fint - både stilke og blade. Vend blomkål med koriander, forårsløg og masser af limesaft, og krydr med salt.

20 min.
Anretning

Anret fisken i en dyb tallerken, og kom bønner og sovs ovenpå. Slut af med at komme blomkål på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?