Fisk, pasta og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, pasta og grønt i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
Efter 10 minutter røres lidt i pasta og grønt.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, smør, citron saft og skal, rasp, salt, hvid peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Grønt: Løg, ærter, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.
Pasta: Pasta penne, tomater, persille, rapsolie, hvidløg, purløg, salt og peber
Nettovægt ca 400 g/ ca. 800 g.
Allergener: Smør, rasp og rapsolie.
• Levering 24. maj - bedst før 26. maj
• Levering 26. maj - bedst før 28. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 433 kJ / 104 kcal
Fedt 3,4 g
heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 17,7 g
Salt 0,22 g
Løg og ærter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 246 kJ / 59 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 7,6 g
heraf sukkerarter 5,4 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 3,0 g
Salt 0,79 g
Pasta med krydderurter og tomater
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 699 kJ / 167 kcal
Fedt 5,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 23,3 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 4,9 g
Salt 0,88 g
Kundekommentarer ()