0

Bagt rødspætte med citron smør, løg og ærter samt pasta med krydderurter og tomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, pasta og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, pasta og grønt i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Efter 10 minutter røres lidt i pasta og grønt.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, smør, citron saft og skal, rasp, salt, hvid peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

Grønt: Løg, ærter, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.

Pasta: Pasta penne, tomater, persille, rapsolie, hvidløg, purløg, salt og peber

Nettovægt ca 400 g/ ca. 800 g.

Allergener: Smør, rasp og rapsolie.

• Levering 24. maj - bedst før 26. maj

• Levering 26. maj - bedst før 28. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 433 kJ / 104 kcal

Fedt 3,4 g

heraf mættede fedtsyrer 1,5 g

Kulhydrat 0,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 17,7 g

Salt 0,22 g

Løg og ærter

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 246 kJ / 59 kcal

Fedt 1,1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 7,6 g

heraf sukkerarter 5,4 g

Kostfibre 3,2 g

Protein 3,0 g

Salt 0,79 g

Pasta med krydderurter og tomater

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 699 kJ / 167 kcal

Fedt 5,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,5 g

Kulhydrat 23,3 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 4,9 g

Salt 0,88 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?