0

Bagt rødspætte med dukkah - dertil salat af kartofler, blomkål, hasselnødder og karse samt durum brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, kartofler og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisk i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter sættes brødet i ovnen og varmes med de sidste 10 minutter.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: RØDSPÆTTEFILET, DUKKAH KRYDDERI, salt og peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

Salat af kartofler og blomkål: Kartofler, blomkål, forårsløg, citronsaft, OLIVENOLIE, HASSELNØDDER, karse, salt og peber. (kan også lunes i 10 min i ovnen…)

Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

Durumbrød: HVEDEMEL, vand, DURUM, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, gær og salt

Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.

• Levering 18. oktober - bedst før 20. oktober

• Levering 19. oktober - bedst før 21. oktober

• Levering 20. oktober - bedst før 22. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 425 kJ / 101 kcal

Fedt 2,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,4 g

Kulhydrat 0,6 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 18,1 g

Salt 0,22 g

Kartoffelsalat

Næringsindhold pr. 100 g

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 426 kJ / 102 kcal

Fedt 5,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 10,1 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 1,8 g

Protein 2,2 g

Salt 0,8 g

Brød

Næringsindhold pr. 100 g

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 961 kJ / 230 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 45,9 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 6,7 g

Salt 0,49 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?