Fisk, kartofler og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisk i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter sættes brødet i ovnen og varmes med de sidste 10 minutter.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET, DUKKAH KRYDDERI, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Salat af kartofler og blomkål: Kartofler, blomkål, forårsløg, citronsaft, OLIVENOLIE, HASSELNØDDER, karse, salt og peber. (kan også lunes i 10 min i ovnen…)
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Durumbrød: HVEDEMEL, vand, DURUM, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.
• Levering 18. oktober - bedst før 20. oktober
• Levering 19. oktober - bedst før 21. oktober
• Levering 20. oktober - bedst før 22. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 425 kJ / 101 kcal
Fedt 2,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 18,1 g
Salt 0,22 g
Kartoffelsalat
Næringsindhold pr. 100 g
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 426 kJ / 102 kcal
Fedt 5,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 10,1 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 2,2 g
Salt 0,8 g
Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 961 kJ / 230 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 45,9 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,7 g
Salt 0,49 g
Kundekommentarer ()