0
Bagt rødspætte med bagte, nye kartofler og løvstikkecreme

Bagt rødspætte med bagte, nye kartofler og løvstikkecreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt, vend dem derefter med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.

rødspættefilet
5 min.
Fisk

Rul fiskefileterne sammen fra hale mod hoved, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte fadet i ovnen.

frisk løvstikkeagurkbakke spæd salatmix (fx Napolitana)peberrodrødløgcreme fraiche 38%
10 min.
Grønt

Kom løvstikke og creme fraiche op i en stor kop eller lignende beholder, som passer godt i størrelsen med din stavblender. (Har du ikke en stavblender, kan du hakke løvstikken meget fint, og blande den sammen med creme fraiche.) Tilsæt lidt salt, og blend/rør til creme fraichen er blevet grøn og lind.

Pluk salaten ud i blade, og skyl salat og agurk.

Sæt fisken i ovnen under kartoflerne, og bag den i ca. 15 min., til den er mør.

Skær agurk og salat i grove strimler. Skræl løget, og snit det super tyndt med en skarp kniv. 

Bland løg, agurk og salat i en skål, og tilsæt et par dråber olivenolie og masser af fintrevet peberrod.

30 min.
Anretning

Anret kartofler og fisk på en tallerken med salaten til. Slut af med at komme en god klat løvstikkecreme på hver tallerken.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?