0

Bagt rødspættefilet med cremolata og cremet perlecouscous med blomkål/broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og perlecouscous med blomkål/broccoli leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og perlecouscous og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i couscousen og cremolataen fordeles over fisken.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Perlecouscous: Perlecouscous, blomkål, broccoli, forårsløg, hønsefond, løg, hvidløg, piskefløde, parmesan, salt og peber. Nettovægt: 400 g/800 g.

Cremolata: Persille, citronskal, hvidløg, salt og peber. Vægt ca. 10 g.

Holdbarhed:

• Levering 19. maj - bedst før 21. maj

• Levering 20. maj – bedst før 22. maj

• Levering 21. maj - bedst før 23. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?