Fisk og perlecouscous med blomkål/broccoli leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og perlecouscous og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i couscousen og cremolataen fordeles over fisken.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Perlecouscous: Perlecouscous, blomkål, broccoli, forårsløg, hønsefond, løg, hvidløg, piskefløde, parmesan, salt og peber. Nettovægt: 400 g/800 g.
Cremolata: Persille, citronskal, hvidløg, salt og peber. Vægt ca. 10 g.
Holdbarhed:
• Levering 19. maj - bedst før 21. maj
• Levering 20. maj – bedst før 22. maj
• Levering 21. maj - bedst før 23. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()