0
Bagt rødspættefilet på cremede gnocchi med sprødt grønt

Bagt rødspættefilet på cremede gnocchi med sprødt grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødspættefilet
1 min.
Fisk

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Læg fiskefileterne i et ildfast fad, gnid dem med lidt olie, og rul dem samme fra hale mod hoved.

Bag i 10-15 min., til de er møre og gennemstegte.

citronsnittet kål & gulerodhjertesalater
5 min.
Grønt

Pluk salaten ud i blade, og skyl den, del evt. bladene i mindre stykker. Vend salat og snitgrønt sammen med masser af citronsaft.

gnocchicreme fraiche 38%
10 min.
Gnocchi

Varm en pande godt op, og tilsæt en smule olivenolie. Steg gnocchi på panden i 3-4 min., til de har taget lidt farve og er blevet sprøde.

Tilsæt krydderblanding og creme fraiche. Lad det koge op og creme gnocchierne, og smag til med salt.

20 min.
Anretning

Anret gnocchi i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og grønt ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Imam bayaldi - krydderiblanding indeholder: Spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber, mynte, persille og kanel.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?