Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Læg fiskefileterne i et ildfast fad, gnid dem med lidt olie, og rul dem samme fra hale mod hoved.
Bag i 10-15 min., til de er møre og gennemstegte.
Pluk salaten ud i blade, og skyl den, del evt. bladene i mindre stykker. Vend salat og snitgrønt sammen med masser af citronsaft.
Varm en pande godt op, og tilsæt en smule olivenolie. Steg gnocchi på panden i 3-4 min., til de har taget lidt farve og er blevet sprøde.
Tilsæt krydderblanding og creme fraiche. Lad det koge op og creme gnocchierne, og smag til med salt.
Anret gnocchi i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og grønt ved siden af.
Velbekomme!
Imam bayaldi - krydderiblanding indeholder: Spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber, mynte, persille og kanel.
Kundekommentarer ()