0

Bagt selleri med pærer, ristede hasselnødder og citronskal (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i mundrette klodser. Vend klodserne med lidt olie, plukkede rosmarinblade, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre ved 175 grader i ca. 20 min. Rist hasselnødderne separat i ovnen sammen med sellerien til de er fint lysebrune og skallen er mørk og krakeleret. Kom dem over på et rent viskestykke og gnid skallerne af deri. Befri pærerne for stilk og kernehus og skær kødet i tynde både. Skyl spinaten, fjern grove stilke og snit bladene i brede strimler. Pisk 3 spsk. olie, citronskal og -saft, honning, salt og peber godt sammen og smag til. Vend de varme selleritern med pærer og dressing og lad det køle lidt af. Vend grofthakkede hasselnødder og spinat i med løse hurtige tag, smag til og anret. Server straks til fx stegt kød, kylling eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?