0

Bagt selleri på crispsalat med valnødder, honning og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien, skær den grove tern og vend med olie, salt og peber. Bred ternene ud på en bageplade og bag dem møre ved 200 grader i ca. 20 min. Læg valnødderne på en separat bageplade og rist dem let gyldne samtidig med, 7-10 min. Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Fordel sellerien ovenpå, drys med feta og dryp med honning, balsamico og olie. Drys med hakkede valnødder og server straks til fisk, kød eller fjerkræ. Salaten kan med fordel tilsættes friske æbletern og/eller halve stenfri druer.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?