0

Bagt sellerisalat med rucola, ristede hasselnødder, tranebær og gedeostcrostini (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i mundrette klodser. Vend klodserne med lidt olie, tørret rosmarin, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre og gyldne ved 200 grader i ca. 25 min. – lad dem køle af 5-10 min. efter bagning. Rist hasselnødderne separat i ovnen sammen med sellerien til nødderne er fint lysebrune og hinderne mørke og krakelerede. Kom dem over på et rent viskestykke og gnid hinderne af deri. Rist brødskriverne let gyldne i ovnen, top dem med en god skive gedeost og rist videre til osten er smeltet og brødet sprødt. Skyl rucolaen og slyng den tør. Pisk 3 spsk. olie, eddike, honning, salt og peber og smag til. Vend lun selleri, rucola, hasselnødder, tranebær og dressing let sammen, smag til og anret. Top salaten med de sprøde crostinier og server straks salaten som den er til frokost/forret eller som tilbehør til fx stegt kød, kylling eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?