Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Salaten tages ud af køleskabet og stilles på køkkenbordet, så det ikke er iskoldt ved anretningen.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET, DUKKAH (HASSELNØD, solsikkefrø, peber, koriander, SESAM, fennikel frø, nigella frø, salt og paprika.)
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 615 g.
Salat: Kartofler, blomkål, forårsløg, citronsaft, olivenolie, HASSELNØDDER, karse, salt og peber.
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 403 kJ / 96 kcal
Fedt 2,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 17,9 g
Salt 0,18 g
Salat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 426 kJ / 102 kcal
Fedt 5,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 10,1 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 2,2 g
Salt 0,8 g
Kundekommentarer ()