0

Bagt skærising med dukkah - dertil salat af kartofler, blomkål, hasselnødder og karse

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Salaten tages ud af køleskabet og stilles på køkkenbordet, så det ikke er iskoldt ved anretningen.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: SKÆRISINGFILET, DUKKAH (HASSELNØD, solsikkefrø, peber, koriander, SESAM, fennikel frø, nigella frø, salt og paprika.)

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 615 g. 

Salat: Kartofler, blomkål, forårsløg, citronsaft, olivenolie, HASSELNØDDER, karse, salt og peber.

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g. 

  • Levering 18. august – bedst før 19. august
  • Levering 20. august - bedst før 21. august 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 403 kJ / 96 kcal

Fedt 2,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,6 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 17,9 g

Salt 0,18 g

 

Salat

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 426 kJ / 102 kcal

Fedt 5,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 10,1 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 1,8 g

Protein 2,2 g

Salt 0,8 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?