0
Bagt kuller i krydret tomat med appelsin og persillerødder

Bagt kuller i krydret tomat med appelsin og persillerødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Selleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linser

Start med at sætte linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge i ca. 15 min.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

flåede og hakkede tomaterMarokkansk tagineløgkullerfilet uden skind
3 min.
Fisk

Skræl løgene, og snit dem i tynde strimler. Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Kom løg og krydderblanding på panden, og lad det sautere i 3-4 min., til løgene begynder at mørne. Tilsæt så de hakkede tomater, og kog godt igennem, så saucen tykner.

Skær fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt, og læg dem i et ildfast fad. Dæk fisken med tomatsaucen, og bag det hele i ovnen i 15-20 min.

bredbladet persillepersillerødderappelsin
15 min.
Salat

Pil appelsinen, og skræl persillerødderne. Skær appelsinen i skiver, og derefter i mundrette stykker.

Persillerødderne rives groft på et råkostjern.

Hak persillen fint, brug både blade og stilke. Bland appelsin, persillerødder og persille i en skål.

30 min.
Anretning

Anret de drænede linser på en tallerken med den bagte fisk og salat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?