Start med at sætte linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge i ca. 15 min.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl løgene, og snit dem i tynde strimler. Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Kom løg og krydderblanding på panden, og lad det sautere i 3-4 min., til løgene begynder at mørne. Tilsæt så de hakkede tomater, og kog godt igennem, så saucen tykner.
Skær fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt, og læg dem i et ildfast fad. Dæk fisken med tomatsaucen, og bag det hele i ovnen i 15-20 min.
Pil appelsinen, og skræl persillerødderne. Skær appelsinen i skiver, og derefter i mundrette stykker.
Persillerødderne rives groft på et råkostjern.
Hak persillen fint, brug både blade og stilke. Bland appelsin, persillerødder og persille i en skål.
Anret de drænede linser på en tallerken med den bagte fisk og salat på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()