0
Bagt torsk med pommes frites, stegt spidskål og dildcreme

Bagt torsk med pommes frites, stegt spidskål og dildcreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem, inden du går i gang, og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen i god tid på 220 grader varmluft.

pommes fritesovn
1 min.
Bag pommes frites

Start med at brede pommes frites ud på en bageplade. Vend dem med en smule olie, og krydr med salt. Bag pommes frites øverst i ovnen i ca. 20 min., til de har taget godt med farve og er møre.

torskefilet uden skindIldfast fad
3 min.
Forbered fisken

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt og lidt friskværnet peber. Læg dem i et ildfast fad. Når pommes frites har bagt i ca. 10 min, skruer du ned på 200 grader, og sætter fisken ind nederst i ovnen. Den skal bage i ca. 10 min., til den er mælkehvid i kødet.

creme fraiche 18%dildskalotteløgagurkcitronrivejernskål
10 min.
Lav dildcreme

Hak dilden fint, både stilke og blade. Hak skalotteløget super fint.

Bland creme fraiche, dild, løg og godt med fintrevet citronskal i en skål, og smag til med salt og groftkværnet sort peber.

pandespidskålagurk
15 min.
Steg spidskål

Skær spidskålen ud i både, og steg dem på en godt varm pande i en smule olie i ca. 5 min., til de har taget godt med farve og er blevet møre med bid. Krydr med lidt salt.

Skær agurken i stave.

20 min.
Anretning

Anret bagt fisk, pommes frites, spidskål og agurker på en tallerken, og kom en god skefuld dildcreme ved.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?