Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem, inden du går i gang, og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen i god tid på 220 grader varmluft.
Start med at brede pommes frites ud på en bageplade. Vend dem med en smule olie, og krydr med salt. Bag pommes frites øverst i ovnen i ca. 20 min., til de har taget godt med farve og er møre.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt og lidt friskværnet peber. Læg dem i et ildfast fad. Når pommes frites har bagt i ca. 10 min, skruer du ned på 200 grader, og sætter fisken ind nederst i ovnen. Den skal bage i ca. 10 min., til den er mælkehvid i kødet.
Hak dilden fint, både stilke og blade. Hak skalotteløget super fint.
Bland creme fraiche, dild, løg og godt med fintrevet citronskal i en skål, og smag til med salt og groftkværnet sort peber.
Skær spidskålen ud i både, og steg dem på en godt varm pande i en smule olie i ca. 5 min., til de har taget godt med farve og er blevet møre med bid. Krydr med lidt salt.
Skær agurken i stave.
Anret bagt fisk, pommes frites, spidskål og agurker på en tallerken, og kom en god skefuld dildcreme ved.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()