Fisk og rødbedesalat leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og rødbedesalat i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i rødbederne og brødet sættes ind i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Rødbedesalat: Rødbeder, bacon, kapers, peberrod, persille, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ ca. 600 g.
Grovbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, malt, 5-kornsblanding, gær og salt. Nettoindhold: ca. 225 gram/ca. 450 gram.
Holdbarhed:
• Levering 20. april - bedst før 22. april
• Levering 21. april - bedst før 23. april
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()