0

Bagt torsk med rødbede, peberrod, bacon og groft brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og rødbedesalat leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og rødbedesalat i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i rødbederne og brødet sættes ind i ovnen de sidste 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Rødbedesalat: Rødbeder, bacon, kapers, peberrod, persille, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ ca. 600 g.

Grovbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, malt, 5-kornsblanding, gær og salt. Nettoindhold: ca. 225 gram/ca. 450 gram.

Holdbarhed:

• Levering 20. april - bedst før 22. april

• Levering 21. april - bedst før 23. april

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?