0
Bagt laks med romescosauce, squash og ris
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ASC laks med skind
1 min.
Fisk

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Læg fisken i et smurt ildfast fad. Krydr med salt og et par dråber olivenolie. Bag fisken i ca. 12-15 min. 

ris, basmati
3 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

romesco sovssquashbabyspinatærter, frost
8 min.
Grønt

Skyl squash, og skær den i store tern. Steg dem 2-3 min. i et godt skud olivenolie i en gryde. Tilsæt så de frosne ærter og spinat, og varm det igennem et minut eller to så ærterne tør op, og spinaten falder en smule sammen.

Træk gryden af varmen, og vend romescosaucen ned i gryden.

20 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken med fisken ovenpå og grønt på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?