0
Team DK Bagt torsk med stegt grønkål, perlespelt og grapefrugt

Team DK Bagt torsk med stegt grønkål, perlespelt og grapefrugt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
torskefilet uden skind
1 min.
Torsk

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Del fisken i kuvertstykker, og gnid dem med 0,5 spsk olivenolie pr. person, salt og friskkværnet peber.

Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte det i ovnen.

perlespelt
5 min.
Spaghetti

Kog Spaghetti efter anvisning på posen.

grønkål
10 min.
Grønkål

Rib grønkålen af stilkene, og skyl den grundigt. Varm en stor pande godt op, og tilsæt 0,5 spsk olivenolie pr. person. Steg kålen 3-4 min, til den er faldet en smule sammen, men stadig har bid. Krydr med salt og peber, og kom den op i en skål.

Sæt fisken i ovnen, og bag ca. 10-15 min.

grønkålbredbladet persillerød grapefrugtskalotteløg
20 min.
Grape

Skræl grapefrugten, fjern det hvide kød, og skær den ud i skiver. Skær hver skive i mundrette stykker, og kom dem ned til kålen.

Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv. Skyl persillen, og skær den igennem et par gange med samme kniv. 

Kom også løg og persille ned til kålen, og vend godt rundt med 0,5 spsk olie pr. person.

30 min.
Anretning

Smag spaghetti til med lidt salt, peber og et par dråber olivenolie.

Kom spaghetti og fisk på en tallerken, og anret kålsalaten ved siden af.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3893 kjl/930 kcal
Fedt:
24,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,26 g
Kulhydrat:
125 g
heraf sukkerarter:
9,17 g
Kostfibre:
10,5 g
Protein:
45 g