Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Del fisken i kuvertstykker, og gnid dem med 0,5 spsk olivenolie pr. person, salt og friskkværnet peber.
Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte det i ovnen.
Kog Spaghetti efter anvisning på posen.
Rib grønkålen af stilkene, og skyl den grundigt. Varm en stor pande godt op, og tilsæt 0,5 spsk olivenolie pr. person. Steg kålen 3-4 min, til den er faldet en smule sammen, men stadig har bid. Krydr med salt og peber, og kom den op i en skål.
Sæt fisken i ovnen, og bag ca. 10-15 min.
Skræl grapefrugten, fjern det hvide kød, og skær den ud i skiver. Skær hver skive i mundrette stykker, og kom dem ned til kålen.
Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv. Skyl persillen, og skær den igennem et par gange med samme kniv.
Kom også løg og persille ned til kålen, og vend godt rundt med 0,5 spsk olie pr. person.
Smag spaghetti til med lidt salt, peber og et par dråber olivenolie.
Kom spaghetti og fisk på en tallerken, og anret kålsalaten ved siden af.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften