0
Bagt trofie i okseragout med spinat og pecorino

Bagt trofie i okseragout med spinat og pecorino

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
trofie
1 min.
Trofi

Kog pastaen som angivet på pakken, og dræn den efterfølgende for vand.

sous vide oksekødSkagenfood tomatsugogulerodløgprovencekrydderi
3 min.
Ragouten

Pil løget, og skræl guleroden. Hak begge dele fint.

Varm en gryde op ved middel varme. Steg løg og gulerod under omrøring i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.

Kom kødet i gryden sammen med væden fra posen og krydderiblandingen. Steg det under omrøring i ca. 1 min., indtil kødet er mast godt sammen med grøntsagerne.

Hæld salsaen i retten, og lad den simre i 5 min. Smag til med salt og peber.

spinatpecorino romano
20 min.
Bagning

Forvarm ovnen til 225 grader.

Kom trofien og ragouten i et ildfast fad. Top med spinat og revet ost.

Bag fadet i 5 min., indtil osten har fået godt med farve.

30 min.
Anretning

Lad retten hvile i 10 min. og servér direkte fra fadet.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
598 kcal
Fedt:
25,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,7 g
Kulhydrat:
50,8 g
heraf sukkerarter:
16,7 g
Kostfibre:
5,8 g
Protein:
36,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?