0

Bagte gulerødder med ahornsirup, feta, forårsløg og ristet bacon

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne godt, halver dem på langs og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og bag dem ved 225 grader i 20-25 min. til de er møre og fint gyldne.

Læg baconen på en anden bageplade og rist dem med 10-15 min. til de er sprøde og gyldne - dryp af på køkkenrulle. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver.

Anret de varme gulerødder på et fladt fad. Dryp ahornsiruppen ud over og smuldr fetaen groft henover. Drys med bacon og forårsløg og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?