0

Bagte gulerødder på hjertesalat med ristet bacon og cremefraiche (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne godt, halver dem på langs og pensl dem med et tyndt lag olie. Læg dem i et ildfast fad og bag dem ved 225 grader i 20-25 min. til de er møre. Skær imens baconen i helt tynde strimler på tværs, rist den sprød og dryp af på køkkenrulle. Skyl hjertesalaten, del den i blade og skær hvert blad igennem på langs. Anret bladene på et fladt fad og fordel gulerødderne ovenpå. Dryp cremefraichen over i tunge klatter, drys med bacon og gerne fintklippet dild, krydr med salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?