0

Bagte gulerødder på hjertesalat med ristet bacon og cremefraiche (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne godt, halver dem på langs og pensl dem med et tyndt lag olie. Læg dem i et ildfast fad og bag dem ved 225 grader i 20-25 min. til de er møre. Skær imens baconen i helt tynde strimler på tværs, rist den sprød og dryp af på køkkenrulle. Skyl hjertesalaten, del den i blade og skær hvert blad igennem på langs. Anret bladene på et fladt fad og fordel gulerødderne ovenpå. Dryp cremefraichen over i tunge klatter, drys med bacon og gerne fintklippet dild, krydr med salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften