0

Bagte kartofler med blød gorgonzolacreme, sauteret snackpeber og grov timian-valnøddeolie (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Dæk bunden af et lille fad med salt, skrub kartoflerne og læg dem i fadet. Bag kartoflerne 35-45 min. ved 200 grader til de er godt møre. Rør gorgonzolaen blød med cremefraiche og mayonnaise, smag til med salt og peber og stil på køl. Skær snackpeberen i tynde strimler og sauter dem i lidt olie med salt og peber. Blend valnødder og timian let sammen med 4 spsk. olie, salt og peber – konsistensen skal være ret grov. Skær et kryds i hver kartoffel og pres dem åbne. Fordel først gorgonzolacremen, så sauteret peberfrugt og til sidst timian-valnøddeolien henover. Server straks som tilbehør til fx steg af okse, lam eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?