Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft med overvarme.
Skær porre og gulerødder i mundrette stykker, og overfør det til et ildfast fad sammen med hele hvidløgsfed og tomater.
Dræn kikærterne for vand, og vend dem rundt med grøntsagerne. Krydr godt med salt, peber og olie.
Læg kyllingen henover med kyllingeskindet opad, og krydr den godt med salt og peber.
Bag retten i ca. 30 min., indtil kyllingeskindet er blevet gyldent, og kyllingebenet sidder løst på kødet.
Krydr retten med citronsaft, og servér direkte fra fadet.
Kommentarer og forslag til opskriften