0

Bagte nye gulerødder med cremefraichedressing, forårsløg og oliven (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne, men bevar 3 cm af dem grønne for syns skyld. Skrub rødderne godt, flæk dem på langs og vend dem med olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og rist ved gyldne og møre i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Trim forårsløgene, snit dem i tynde skiver og hak olivenerne groft. Rør cremefraiche, presset hvidløg, sennep, Worcestershiresauce, salt og peber godt sammen og smag til. Anret de lune gulerødder på et fladt fad og dryp dressingen over. Drys med forårsløg og oliven og server straks som tilbehør til fjerkræ eller kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?