0

Bagte nye gulerødder med sennepsvinaigrette og hakket æg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne, men bevar 3 cm af det grønne. Skrub rødderne godt og flæk dem en gang på langs. Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag ved 200 grader i ca. 20 min. til de er møre med bid. Pisk olie, eddike, 2 slags sennep og presset hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber. Hak æggene og stil til side. Anret de varme gulerødder, hæld vinaigretten over og drys med hakket æg og gerne persille/dild/karse. Server til fx lam, oksesteg eller ristet hvid fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?