0

Bagte pastinakker med ahornsirup, feta, ristet bacon og grønt drys

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i både på langs. Vend dem med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Rist dem ved 220 grader i 15-20 min. til de er møre med bid.

Bred baconen ud i en lille bradepande og rist dem med i ovnen til de er gyldne og sprøde, også omkring 15-20 min., og dryp af på køkkenrulle.

Anret pastinakkerne - lune eller kolde - på et fladt fad og dryp med ahornsiruppen. Smuldr fetaen henover og drys med bacon og hakkede krydderurter. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?