0

Bagte pastinakker med rosmarin, citron, tranebær og honning (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub eller skræl pastinakkerne og skær dem i både på langs. Vend dem med rosmarin, lidt olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag ved 200 grader i 20-25 min. til de er møre og gyldne. Kom imens tranebærrene i en lille skål, dæk dem med kogende vand og lad dem trække hele bagetiden. Tag rødderne ud af ovnen og vend fintrevet skal og saft af den halve citron, honning og drænede tranebær i. Smag til, anret og drys gerne med lidt hakket persille. Server straks fx til gris, lam eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?