0

Bagte rodfrugter med appelsindressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og skær dem i ensartede "fritter". Pil løgene og del dem i 1½ cm brede både. Vend det hele med 2 fed finthakkede hvidløg, rosmarin, olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag grøntsagerne ved 200 grader C i ca. 30 min. til de er møre med et fast bid. Kog appelsinsaft og honning op i en kasserolle og kog det lidt ind. Rør 2 spsk. olie i og krydr med salt og peber. Vend de bagte rodfrugter og løg med den varme marinade lige inden servering. Anret og drys med hakkede ristede mandler. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften