0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 150 grader. Skrub og rens de små rødbeder godt. Kom rødbederne i et ovnfast fad. Hæld 3 spsk. balsamicoeddike ved, drys med salt og peber. Dæk med stanniol og kom dem i ovnen i 1 time eller til rødbederne er møre. Tag stanniolen af og steg rødbederne videre til de bliver lidt sprøde. Lad dem køle af. Gedeosten moses i en skål, kom saften fra ½ citron i og 1 spsk. olivenolie. Rør det sammen med en gaffel. Skær de afkølede rødbeder i halve eller kvarte stykker. Kom blade fra en ½ strimlet frillicesalat i en skål. Krydr med salt og peber. Hæld resten af balsamicoeddiken ved sammen med lidt citronsaft. Rør rundt i salaten. Anret evt. i en metalform på tallerknerne med salaten heri. Fjern formen og dekorer med de bagte rødbeder. Drys med friske krydderurter. Form gedeosten til små æg ved hjælp af to spiseskeer. Læg dem på toppen af salaten. Hæld rødbedesaften fra stegefadet over anretningen, hæld lidt olivenolie på og citronsaft.

Kommentarer og forslag til opskriften