Kom abrikoserne i en skål, dæk dem med kogende vand og lad dem trække 30 min. Skræl rødbederne, flæk dem på langs og snit dem i ½ cm brede stykker med flotte skrå snit. Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. til de er møre. Vend i dem en gang undervejs og lad dem køle af 10-15 min. efter ristning. Kog imens linserne i letsaltet vand, som anvist på pakken. Rens svampene og del dem i kvarte, Rist dem gyldne og møre i lidt olie på panden og krydr med salt og peber. Dræn abrikoserne og klip dem i strimler. Pisk 4 spsk. olie med sennep, sukker, citronsaft, salt og peber – det er skal være en godt krads og let syrlig dressing. Anret de lune rødbeder på et flot fladt fad og fordel linserne ovenpå. Top med svampe og abrikoser, dryp dressingen over og drys gerne med grofthakket persille. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Kundekommentarer ()