0

Bagte sellerifingre med æble, rødløg og timiancroutoner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Knoldselleri, Gluten, Æg, Mælk

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i fingertykke stænger. Vend dem med 2 spsk. olie, salt og peber og bag dem møre ved 200 grader i ca. 20 min. Skær skorpen af brødskiverne, del krummen i tern og vend dem med 2 spsk. olie, timian, salt og peber. Bred dem ud på en bradepande og rist dem gyldne i ovnen, samtidig med sellerien, 7-10 min. Skær imens æblerne i små tern og hak løget meget fint. Pisk en dressing af 3 spsk. olie, eddike, honning, salt og peber, smag til og vend æbletern og hakket rødløg i. Anret de varme selleristænger på et fladt fad, fordel dressingen over og drys med croutonerne. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?