Halver peberfrugterne og fjern stilk, kerner og ribber. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem i lidt olie. Kom oksekødet ved, krydr med salt og peber og rist videre til det er gyldent. Tilsæt tomater og oregano og lad det simre 10-15 min. Rør risene i, varm igennem og smag til. Fordel fyldet i de halve peberfrugter, drys med ost og rasp og dryp med lidt smeltet mør. Bag peberfrugterne i ovnen i 20-30 min. ved 175 grader. Serveres varme med fx en stor skål sprød salat og avokadocreme til.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften