0

Bagte søde kartofler og rodfrugter med stegt ost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakker, gulerødder, persillerødder og søde kartofler. Skær dem i både og vend dem i en lage af ½ dl olivenolie og tsk. timian (ingen salt!). Bag dem i ovnen i en bradepande ved 200 grader i ca. 30 min. til de er gyldne.

Skær osten i skiver og steg dem ved høj varme på en grillpande i 2 min på hver side. Køl rodfrugterne lidt ned, krydr med salt og anret dem på et fad. Pynt med den stegte ost.

Salaten har en dejlig sødmefuld og lidt brændt smag. Skal serveres lun.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?