Indstil ovnen på 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir, og læg fisken henover.
Krydr godt med salt, og bag fisken i ca. 20 min., indtil kødet begynder at løsne sig fra benene.
Dæk en anden bradepande med bagepapir.
Flæk kålen i 1/8, og spred dem ud på bagepladen. Vend dem med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Bag kålen i ca. 15 min, indtil den har fået lidt farve og er blevet mør.
Skær parmesanen i mindre stykker, og kom den i et højt glas sammen med hvidløg, persilleblade, solsikkekerner, 2 spsk. vand pr. person og 1/2 tsk. olie pr. person.
Blend det hele med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når den er rygende varm, steges gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider.
Krydres med salt og peber.
Servér fisken med gnocchier, spidskål og pesto.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()