Skær fisken i mundrette stykker, krydr stykkerne med salt på alle sider, og læg dem til side.
Skyl kålet grundigt, og hak det i fine strimler med en skarp kniv eller et mandolinjern. Vend det med lidt salt i en skål, og lad det trække lidt, så det mørner.
Pil løget og skyl tomaterne, limefrugten, korianderen og chilien. Skær tomaterne i små stykker, chilien i tynde skiver (pas på med mængden - den er hot), og hak koriander og løg fint. Vend det hele i limesaften og 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og vend fisken i 1 spsk. hvedemel pr. person. Når panden er rygende varm, steges fisken i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder på hver side og overføres efterfølgende til en tallerken.
Varm tortillas på en pande over middelhøj varme i ca. 30 sek. på hver side, overfør dem til et klæde, og pak dem godt ind, så de kan holde sig varme indtil servering.
Anret dine tacos med fisk i bunden, rødkålet henover og toppet med tomatsalaten.
Kundekommentarer ()