Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom fiskesauce i en skål og kom samme mængde sukker i som der er fiskesovs. Rør til alt sukkeret er opløst. Tilsæt limesaft (brug saft fra 1/4 lime pr person du laver mad til). Kom til sidst en lille smule presset hvidløg og chili i tynde skiver i dippingsaucen. Smag på dippen og tynd den med en smule vand efter smag! Lad den trække til du skal spise.
Steg kødet på en meget varm pande i en smule neutral olie. Krydr med salt og peber, det sidste hvidløg der er finthaklket/preset og tilsæt 1/2 tsk sukker eller honning pr. pers., når det er brunet grundigt af.
Lad det karamellisere let omkring kødet.
Kom sriracha sauce på, rør sammen, sluk og sæt til side. Når kødet er let afkølet kommes det i en skål og røres med yoghurten. Smag til med salt og peber.
Skræl gulerødder, og skær gulerødder og agurk i fine strimler på et mandolinjern.
Pluk koriander (lad gerne det meste af stilkene sidde på), og skær lime i både.
Bag baguettes i en 225 grader forvarm ovn i 8-10 minutter.
Som vist.
Kundekommentarer ()