0

Balsamicobagte gulerødder og asparges med feta og granatæblekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne og del dem i 4 på langs. Bræk dem træede ende af aspargeserne. Vend gulerødder og asparges - hver for sig - med balsamico, honning, olie, salt og peber. Bred gulerødderne ud på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 20 min. Vend aspargeserne i og bag yderligere 5-7 min. til gulerødderne er gyldne og det hele er mørt. Anret på et flot fad og lad det dampe lidt af. Drys med granatæblekerner, feta og evt. kerner/nødder etc. Og dryp med lidt olivenolie. Server straks til krydrede gryderetter, stegt fisk eller en helstegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?