0
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Opskriftstype:
Kinesisk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Lad os starte med

Lirum larum

Bonusinfo

Kinesisk five spice indeholder: 30% Cassiabark/kanel, 25% fennikelfrø, 15% nelliker, 15% stjerneanis og 15% sechuan peber.

Denne kinesiske blanding kombinerer aromatiske krydderier som stjerneanis, cassia, nelliker, fennikel og sechuan peber. Det er ikke en stærk blanding, men sød og bør bruges sparsomt. Dens sødme gør den særligt velegnet til salt mad, og til svinekød, and og grøntsager.

 

Bonusinfo

Bao buns er bløde, dampede brød, som stammer fra det kinesiske køkken, og som ofte bruges til at lave små "sandwiches." De er kendetegnet ved deres lette og luftige tekstur, samt en lidt sødlig smag. Bao boller er ideelle til at fyldes med en bred vifte af ingredienser, såsom sprødt kød, grøntsager, og aromatiske saucer.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?