0

Batavia med asparges, peberfrugt og cremet honning-chilidressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bræk den træede ende af aspargeserne og del stænglerne i 1 cm skrå stykker. Giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand og hæld vandet fra. Skyl salaten, dryp godt af og bræk den i mundrette stykker. Rens peberfrugten og skær kødet i små tern. Vend nænsomt salat, asparges og peberfrugt sammen i en skål. Pisk mayonnaise, citronsaft, honning, sennep, chili, salt og peber sammen, smag til og juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis den er for tyk. Dryp dressingen over salaten lige inden servering og giv den til fisk, fjerkræ eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften