0

Bataviasalat med asparges, æbler, rosiner og valnøddedressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist valnødderne let på en tør pande eller i ovnen og lad dem køle af. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette stykker. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit resten i 2 cm lange stykker. Giv dem et 2 min. opkog i letsaltet vand og skyl dem straks efter under koldt vand. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær kødet i tern. Bred salaten ud på et fladt fad og drys asparges, æbler, rosiner og valnødder over. Kom valnødder, yoghurt, honning, olie, citronsaft, salt og peber i en foodprocessor, kør det helt glat og smag til. Dryp dressingen over salaten og server straks til kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften