0

Bataviasalat med avokado, valnødder, croutoner og italiensk vinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl salaten og slyng den tør. Befri avokadoerne for skal og sten, skær kødet i mellemstore tern og vend dem straks med 2 spsk. citronsaft. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak valnødderne groft. Pisk olie, eddike, 1 spsk. citronsaft, presset hvidløg, chili, oregano og finthakket basilikum sammen og smag til med salt og peber. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel avokado og forårsløg ovenpå. Dryp dressingen over og drys med valnødder og croutoner. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?