0

Bataviasalat med broccoli, honningbagte rødløg, tomater og ristet feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pil løgene, skær dem i hver 6 både og sæt dem på en bageplade. Rør honning, 1 tsk. balsamico, 1 tsk. olie, salt og peber sammen og pensl det på løgene. Sæt dem i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. til de er møre og let gyldne. Skær fetaen i skiver og lad den trække i letmælken i ca. 15 min. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tern. Giv begge dele et hurtigt opkog i letsaltet vand og køl af under koldt vand. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette bidder. Skær tomaterne i tern. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel broccoli, tomater og bagte løg ovenpå. Varm en teflonpande rigtig godt op og steg fetaen hårdt i lidt olie, ca. ½ min. på hver side. Læg straks osten over på salaten, dryp med olie og eddike og krydr med lidt peber. Drys med græskarkerner og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?