0

Bataviasalat med majsfritter og ketchupdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Æg, Mælk, Selleri

Fremgangsmåde

Bland majskernerne med mel og bagepulver. Pisk ægget sammen og vend det i. Varm lidt olie godt op og steg små pandekager af dejen - lad dem dryppe af på køkkenrulle. Rør cremefraiche, ketchup, knust hvidløg, citronsaft, salt, peber og gerne hakkede krydderurter og smag til. Skyl salaten og bræk den i mundrette stykker. Læg de lune majsfritter på og dryp dressingen rundt om. Server straks som frokostret eller som tilbehør til fisk eller kylling.

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?