0

Bataviasalat med perlebyg, linser, snackpeber, cherrytomater, gedeost og saltmandler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog perlebyggen mør i letsaltet vand som anvist på emballagen. Kog linserne netop møre i grøntsagsfonden - se kogetid på emballagen. Dræn begge dele og lad dem køle lidt af. Vend dem med 3 spsk. olie, salt, peber og gerne 1 bundt finthakket persille, smag til og lad det trække 10 min. Rør cremefraiche, citronsaft, mælk, salt og peber til en blød og cremet dressing. Halver tomaterne og skær snackpeberen i mundrette bidder. Skyl salaten, slyng den tør og snit den i strimler. Bred salaten ud på et lavt fad, fordel perlebyg-linsesalaten ovenpå og top med tomater, peber og små klumper af gedeost. Drys med grofthakkede saltmandler og server cremefraichedressingen i en skål for sig. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?