Bland mayonnaise, cremefraiche, ketchup, sennep, presset hvidløg, alle de tørre krydderier, bearnaiseessens, sherry, salt og peber og meget gerne finthakket persille og klippet purløg. Lad dressingen trække på køl en times tid eller mere og smag til. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette stykker. Anret i en salatskål og dryp med dressingen. Server til fisk, kød eller fjerkræ.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften