Salaten skylles grundigt og tørres/rystes godt af. Hvis der er grove stilke på salaten skæres evt.de fra. Og resten skæres i strimler. Snittebønnerne skæres i stykker på skrå. Blancheres i kogende saltvand i min. 5-7 minutter og afdryppes. Svampene børstes rene for jord og det nederste af stokken skæres evt. fra.
Svampene skæres i skiver. Løget skæres i tynde skiver.
Grapefrugten skrælles, evt. med kniv så det hvide ikke sidder på frugtkødet, og dette skæres i både.
Det hele blandes sammen og yogurten og senneppen røres sammen og serveres til.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften