Bratkartoffeln: Kog kartoflerne, pil dem og lad dem køle af – dette kan sagtens gøres dagen før. Skær dem i skiver. Hak løgene groft og sauter dem bløde og klare i smør. Skru op for varmen, kom lidt mere smør ved og rør kartoflerne i. Lad dem brase til de er let gyldne og gennemvarme. Krydr med salt og peber og server.
Kød: Dup schnitzlerne tørre, vend dem i mel rørt med salt og peber og brun dem af på panden i halvt smør og halvt olie. Tag kødet af og rist hvidløg og champignoner i 3 min. Kom forårsløgene ved og sauter videre til løgene er bløde. Kom kødet tilbage i panden, drys med timian og hæld øllet over. Læg låg på og lad det simre 5-8 min. til kødet lige er gennemstegt. Tag kød og grøntsager op af panden, anret det i et lunt fad og dæk det til. Kog saucen lidt ind, rør cremefraichen i og smag til med salt og peber. Hæld saucen over kødet og server straks.
Server med en syltet rødbede, coleslaw og måske endda lidt ketchup.
Kommentarer og forslag til opskriften