Du kan med fordel koge kartoflerne dagen i forvejen.
Men det er også ok, at de er lune, når du vender dem med dressingen, hvis du venter til i dag.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne møre under låg i saltet vand. Sigt vandet grundigt fra, og skær dem i mindre stykker.
Kog æg i 8 min. (fra vandet koger). Skyl æggene i koldt vand, pil dem, og hak dem inden brug.
Skær peberfrugt i små tern, og hak forårsløg.
Rør creme fraiche med salt, peber og evt. lidt dijonsennep, og smag til med et nip sukker og 1-2 tsk. lys eddike.
Vend kartofler, peberfrugt, forårsløg, hakkede æg og dressing sammen inden servering, og smag til med salt, peber og en smule lys eddike.
Vend koteletterne med BBQ rub, og steg dem i olie på en varm pande ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side.
Kom ketchup, lidt honning eller sukker og en smule eddike på panden, og lad det hele glasere.
Pluk salaten, og skær agurken i skiver.
Anret begge dele på et fad, krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og eddike.
Anret koteletter med kartoffelsalat og salat, og servér straks.
BBQ-krydderi / Rub indeholder:
25% paprika, 20% gule sennepsfrø, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% sort peber 5% oregano, 5% cayenne, 5% korianderfrø, 5% fennikelfrø, 5% røget paprika
Fif: blander du denne krydderiblanding med lidt muscovado eller brun farin, ketchup, æbleeddike og Worcestershire sauce så har du en fantastisk BBQ sauce.
Kundekommentarer ()