Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt 1 spsk. citronsaft pr. person og fiskesaucen.
Vend kødet i marinaden og gem til senere.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med oregano og salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Kog majsene i 5 min., og hæld vandet fra.
Varm en grillpande op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 min. på begge sider, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt.
Servér kødet med majsene og de bagte kartofler.
Kundekommentarer ()