0

BBQ kotelet med majs og oreganobagte kartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grisnam pla (fiskesauce)hvidløgcitron
1 min.
Mariner kødet

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.

Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt 1 spsk. citronsaft pr. person og fiskesaucen.

Vend kødet i marinaden og gem til senere.

bagekartofleroregano
5 min.
Bag kartoflerne

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

majs
15 min.
Kog majsene

Sæt en gryde med saltet vand over at koge.

Kog majsene i 5 min., og hæld vandet fra.

20 min.
Grill kødet

Varm en grillpande op ved høj varme. 

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 min. på begge sider, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt. 

30 min.
Anretning

Servér kødet med majsene og de bagte kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?