
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader. Skrub de søde kartofler, skær dem i både. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade og dryp dem med en smule olivenolie og krydr dem med salt.
Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. Eller til de er gyldne og møre.
Vend koteletterne med BBQ rub. Steg dem stille og roligt i olie på en varm pande. CA. 5-7 min. på hver side. Krydr dem med salt.
Kom BBQ sauce på panden lige inden servering og lad koteletterne glasere.
Riv hvidløg fint og rør det i mayonnaise sammen emd 1 tsk. sukker og 1-2 spsk. hvidvinseddike.
Snit kålen fint og vend den i dressingen. Smag til.
Snit forårsløg fint og skær lime i skiver og gem begge dele til servering.
Anret koteletter med søde kartofler. Drys med forårsløg ogs servér med coleslaw og limebåde.
BBQ-krydderi / Rub indeholder:
25% paprika, 20% gule sennepsfrø, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% sort peber 5% oregano, 5% cayenne, 5% korianderfrø, 5% fennikelfrø, 5% røget paprika
Fif: blander du denne krydderiblanding med lidt muscovado eller brun farin, ketchup, æbleeddike og Worcestershire sauce så har du en fantastisk BBQ sauce.
Kommentarer og forslag til opskriften