0
BBQ koteletter med søde kartofler og coleslaw

BBQ koteletter med søde kartofler og coleslaw

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

søde kartoflerkotelet af grisBBQ-krydderi / Rub
1 min.
Søde kartofler og koteletter

Tænd ovnen på 200 grader. Skrub de søde kartofler, skær dem i både. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade og dryp dem med en smule olivenolie og krydr dem med salt. 

Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. Eller til de er gyldne og møre. 

Vend koteletterne med BBQ rub. Steg dem stille og roligt i olie på en varm pande. CA. 5-7 min. på hver side. Krydr dem med salt. 

Kom BBQ sauce på panden lige inden servering og lad koteletterne glasere. 

hvidløgmayonnaisespidskålforårsløglime
8 min.
coleslaw

Riv hvidløg fint og rør det i mayonnaise sammen emd 1 tsk. sukker og 1-2 spsk. hvidvinseddike. 

Snit kålen fint og vend den i dressingen. Smag til. 

Snit forårsløg fint og skær lime i skiver og gem begge dele til servering. 

27 min.
Anretning

Anret koteletter med søde kartofler. Drys med forårsløg ogs servér med coleslaw og limebåde. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

BBQ-krydderi / Rub indeholder: 

25% paprika, 20% gule sennepsfrø, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% sort peber 5% oregano, 5% cayenne, 5% korianderfrø, 5% fennikelfrø, 5% røget paprika

Fif: blander du denne krydderiblanding med lidt muscovado eller brun farin, ketchup, æbleeddike og Worcestershire sauce så har du en fantastisk BBQ sauce.